Your SEO optimized titlepage contents

4 kişilik yemek masası, 6 kişilik yemek masası, 8 kişilik yemek masası, 10 kişilik yemek masası

4 kişilik yemek masası, 6 kişilik yemek masası, 8 kişilik yemek masası, 10 kişilik yemek masası
28 Ekim 2021

Açılan bir masa ile her zaman yeterli alana sahip olursunuz Misafirler ziyarete geldiğinde, uzayan bir masa ideal çözümdür. Akıllı çekmece işlevi sayesinde yemek masasında daha fazla yeriniz olur. Açılır masa satın alırken nelere dikkat etmeniz gerektiğini buradan öğrenebilirsiniz.


Yeni bir bahçe masası almak üzere olan herkes genellikle masanın ne kadar büyük olması gerektiğini sorar. Sonuçta yazın arkadaşlarınızla oturup yemek yemek istiyorsunuz ya da aile kutlamaları için geniş bir masaya ihtiyacınız var, bu durumlarda büyük masalar pratik olur.

Ama o kadar fazla alana ihtiyaç duymadığınız günlerde ne olur? Genişleyen bir masa gibi esnek bir çözüm, tüm bu durumlar için genellikle en iyisidir. Günlük yaşamda, masa yolda veya yolda değildir, ancak önemli olduğunda, masa neyden yapıldığını gösterir.

Uzatma masaları için tümü genellikle kullanımı kolay olan farklı uzatma sistemleri vardır, ancak kullanım her zaman aynı değildir.

1. Arkadan çekme, klasik varyanttır
Klasik varyantta, masanın ortası açılacak şekilde masa her iki ucundan ayrılır. Ekleme plakası masanın içine yerleştirilebilir. Diğer bir olasılık, masa tablasının ayrı olarak saklanması gerektiğidir.

2. Kelebek çekme veya senkronize çekme
Kelebek uzantılı bir masa, zemin masa ile aynı şekilde ayrılabilir, ancak bu varyantta yerleştirme plakası masanın içinde gevşek bir şekilde istiflenmez, ancak basitçe katlanır. Bir kelebeğin kanatlarına benzer, bu yüzden bu varyanta kelebek de denir.

Bu iki varyant genellikle yuvarlak masalarda bulunabilir. Modern, kare yemek masaları için benzer bir varyant var:

3. Kafa uzantısı çekmesi veya çerçeve çekmesi olarak da adlandırılır
Bu uzatma ile masa, masanın sadece bir tarafında uzatılır. Burada yerleştirme plakasının çıkarılması ve takılması veya kelebek modeline göre katlanması mümkündür. Dışarı kayar kızak, kelebek kayar ve dışarı kayan başlık parçası durumunda, ek plaka yerleştirildikten sonra tabla geri itilir, böylece yerleştirme plakası yerine oturabilir. Tablonun her iki tarafından ilk iki varyantla, ikinci varyantla sadece bir taraftan. Çekmeceli tiplerde yerleştirme plakası masa çerçevesine yerleştirildiğinden güvenli saklama garanti edilir.

Ayrıca uzatma kanatları masa tablasına bağlanır. Burada farklı sabitleme sistemleri var. Ek plaka, masaların alt kısmına manyetik katlama sistemi ile takılabilir. Çoğu zaman ek yaprakların yanlarında kısa, daha kalın metal pimler bulunur ve masa üstü, metal pimlerin oturduğu aynı yükseklikte küçük bir deliğe sahiptir. Bu şekilde ek stabilite sağlanır.

4. Çekmece dışarı çekme veya çerçeve dışarı çekme
Çekmeceyi çekerken, çerçeve masanın başında dışarı çekilir. Bu daha sonra bir çekmeceye, dolayısıyla bir çekmece uzantısına benziyor. Ekleme plakası ayrı tutulmalıdır! Son olarak, yerleştirme plakası çekmeceye yerleştirilir ve sabitlenir. Ek plakayı vidalama veya masanın alt tarafına manyetik katlama sistemi ile takma seçeneği vardır.

5. Uzatma plakaları
Uzatma panelleri aslında bir çek-çıkar çeşidi değildir. Çekmece uzantısına benzer şekilde, masa da masanın başında uzatılır.

Uzatma panellerini takmak için farklı varyantlar vardır: Uzatma panelleri masa çerçevesine takılabilir ve kancalar yardımıyla masanın altına sabitlenebilir. Veya uzantıların geçmeli kolları masanın altındaki çelik braketlere itilerek sabitlenir. Ancak masa tablasına uzatılabilir rayların yerleştirildiği bir varyant da var. Bunlar daha sonra basitçe takılarak (bas-aç olarak da bilinir) dışarı çekilebilir ve uzatma plakaları rayların üzerine itilir.

Sonunda hangi uzantı çeşidini seçerseniz seçin, her zaman masa ayaklarının ilgili uzantılarla nasıl kaldığına dikkat etmelisiniz. Sadece masa tablasının boyutu mu değişiyor yoksa masa ayakları masa uzantısı ile mi hareket ediyor? İkincisi ile, masa uzatıldığında bile hala istikrarınız olur.

 

Kategoriler
Etiketler
yuvarlak ahşap masalake masalarmasif masamasif ahşap yemek masasıyemek masası çeşitleri4 kişilik yemek masasıtoplantı masalarırestoran masalarıyuvarlak masa fiyatlarıahşap masa modellerimutfak masalarıAhşap yemek masalarıLake yemek masalarıLüks yemek masalarıAhşap masa sandanyelerEskitme yemek masalarıDoğal ahşap yemek masaları6 kişilik yemek masaları8 kişilik yemek masaları10 kişilik yemek masalarıMasif masa modelleriMasif masa fiyatlarıAhşap masa fiyatlarımeşe ahşap yemek masasımutfak masası fiyatlarıağaç masaahşap masameşe ahşap masaCeviz yemek masasıMutfak masası çeşitleri. Oval yemek masasıKare yemek masasıDikdörtgen yemek masasıdoğal ahşap yemek masasıyemek masası fiyatlarıeskitme ahşap yemek masası6 kişilik yemek masasıdoğal ahşap masayemek masasıyemek masası modellerimutfak masasımutfak yemek masasımasa sandalyeMekan Kapılarıyuvarlak ahşap yemek masasıahşap masa sandalyeahşap mutfak masasımeşe masaahşap masa resimleri8 kişilik yemek masası10 kişilik yemek masasıceviz ahşap yemek masasımasif mutfak masasıyemek masalarıKapı İmalatı Yapan FirmalarKapı Çeşit ve ModelleriAhşap KapılarAhşap Kapı ModelleriAhşap Kapı ÇeşitleriAynalı KapılarCamlı KapılarAynasız KapıOda KapısıOda Kapı çeşitleriİç Mekan KapılarOtel Oda KapılarOtel Oda Kapı ModelleriOtel Oda Kapı Çeşitleriİç Mekan Kapı Modelleriİç Mekan Kapı ÇeşitleriGiriş KapılarıBina KapılarıDış Mekan KapılarDış Bina Giriş Kapılarımutfak masa modelleriyuvarlak ahşap yemek masası modeliklasik ahşap masadoğah ahşap mutfak masasımutfak ahşap masasıdikdörtgen ahşap yemek masasımeşe yemek masasıeskitme yemek masasımutfak masası modelleriyuvarlak yemek masası çeşitleriahşap yemek masası çeşitleriyemek masası resimleriyemek masası ve sandalyesiyemek masası takımıbüyük ahşap yemek masasılüks ahşap yemek masasıucuz ahşap yemek masasıoval yemek masalarıyuvarlak masa sandalyeahşap yuvarlak masalüks yemek masasımasif masa resimlerialtı kişilik masadoğal ahşap mutfak masasıyuvarlak ahşap masa çeşitlerimasa ve sandalye çeşitleriağaç yemek masalarıkütük masarestorant masalarılüks restaurant masalarıahşap restaurant masalarıahşap yemek masa sandalyemasif yeme masasıklasik ahşap yemek masalareskitme ahşap yemek masalarlüks ahşap masaahşap yemek masasıaltı kişilik yemek masasıdört kişilik yemek masasısekiz kişilik yemek masasıon kişilik yemek masasıyemek masaları çeşitleritoplantı masaları modelleriyuvarlak yemek masasıyuvarlak toplantı masasımasif masa çeşitleriklasik ahşap yemek masaları