Your SEO optimized titlepage contents

eskitme mutfak yemek masası

 eskitme mutfak yemek masası
06 Ekim 2021

MASİF MASA VE AVANTAJLARI
Masif ahşap masalar, doğal ve otantik çekiciliği ile evinizi zenginleştirir. Her ahşap masa, ahşap damarı ve odadaki etkisi ile benzersizdir. Doğru bakım ile masif ahşap masalar onlarca yıl dayanabilir ve nesilden nesile aktarılabilir. Odak noktası olarak bu eşsiz mobilya parçası ile birçok coşkulu kutlamayı ve rahat anları dört gözle bekleyin! Masif ahşap masalar hakkında bilmeniz gereken her şey burada bulunabilir.

Gri bir duvarın önünde ve yüksek zeminli bir halının üzerinde masif ahşap masa
Büyük bir çift pencerenin önünde 4 rattan koltuklu canlı ahşap masa
MASİF MASALARIN AVANTAJLARI
Görünüm ve efektte benzersiz
Doğal, yağlı ahşap "nefes alır" ve bu nedenle oda iklimi üzerinde olumlu bir etkiye sahiptir.
Gerçek ahşap rahatlığı artırır ve iyi hissettirir
Masadaki lekeler veya kirlilikler kolayca çıkarılabilir veya zımparalanabilir
Taze zımparalanmış ve yağlanmış, masa her seferinde yeni gibi görünüyor
Masif ahşap son derece dayanıklıdır ve bu nedenle cüzdanınız ve çevre için çok sürdürülebilir
Masif ahşap masalar birçok malzeme ile birleştirilebilir ve çok çeşitli döşeme stilleri için uygundur.
Aşağıdakiler gözlenirse, masif ahşap masaların gerçek bir dezavantajını bulamazsınız: Masif ahşap masa üstleri alana ihtiyaç duyar. Dar alanlarda, örneğin küçük apartman dairelerinde bunaltıcı olabilirler. Taşıma sırasında ağır ağırlık dikkate alınmalıdır. Ayrıca, özellikle uzun hizmet ömrü ile kesinlikle karşılığını verecek daha yüksek bir fiyat bekleyebilirsiniz.

Yabani meşe ağacından yapılmış ahşap tabak
MASALARINIZ İÇİN GERÇEK AHŞAP
Masif ahşaptan yapılmış bir mobilya parçası, yalnızca diğer mobilyalar gibi bir ahşap tabakası ile kaplanmış değil, tamamen doğal olarak yetiştirilmiş bir ağaç gövdesinden yapılmıştır. Her masif ahşap masa, doğal güzelliği, rengi ve dokusu açısından benzersizdir. Güzel görünümüne ek olarak, gerçek ahşap masanın başka avantajları da vardır.

AHŞAP MASALARI KEŞFEDİN
Bir deniz mavisi masa koşucu ve bir çay servisi ile ahşap masa
masif masanız için HANGİ AHŞAP
Tüm masif ahşapların ortak özelliği yüksek kalite ve dayanıklılıktır, ancak her ahşap mobilya yapımı için uygun değildir. Sert ağaçlar genellikle yumuşak ağaçlardan daha dayanıklıdır. Her gün yoğun olarak kullanılan yemek masası için bu tür sağlam ahşaplar kullanılmalıdır. Hem yerli hem de egzotik ormanlar popülerdir. Egzotik ağaçlar söz konusu olduğunda, kökenine dikkat etmenizi şiddetle tavsiye ederiz. Kika online mağazamızda ağırlıklı olarak yabani meşe, kayın veya akasyadan yapılmış masalar sunuyoruz.

(YABANİ) MEŞE
Meşe yerel, zamansız ve çok sağlam bir ahşaptır ve bu nedenle genellikle parke zeminler ve masif ahşap mobilyalar için kullanılır. Zamanla koyulaşan çizgili işaretlere sahip açık bir renge sahiptir. Yabani meşe, baştan biraz daha koyu ve biraz daha canlı bir şekilde tanelidir.

KAYIN
Meşe yerel, zamansız ve çok sağlam bir ahşaptır ve bu nedenle genellikle parke zeminler ve masif ahşap mobilyalar için kullanılır. Zamanla koyulaşan çizgili işaretlere sahip açık bir renge sahiptir. Ancak, yabani meşe başlangıçtan itibaren biraz daha koyu ve biraz daha canlı bir şekilde tanelidir.

AKASYA
Akasya esas olarak Afrika savanasında, Avustralya'nın taşralarında ve Kuzey ve Güney Amerika'nın bazı bölgelerinde bulunur. Akasya ağacı, meşe ağacından bile daha yoğun ve neredeyse iki kat daha serttir. Bu nedenle genellikle gemi yapımı ve köprü imalatı için kullanılır. Akasya ağacının bu sağlamlığı evdeki hem iç hem de dış mekan mobilyaları için uygundur.

HANGİ İÇ MASALARLA BİR masif MASA GİDER?
Masif ahşap onlarca yıl dayanır ve bu nedenle “tek kullanımlık mobilya” malzemesi değildir. Ahşap masalar, metal, cam, taş, deri vb. herhangi bir malzeme ile birleştirilebilir ve bu nedenle hemen hemen her mobilya tarzında kullanılabilir. Birkaç yıl sonra yeni bir tarza karar verseniz bile masif ahşap masanızı yeniden planlayabilirsiniz. İster rahat bir kır evi tarzı, ister vintage bir görünüm veya koyun yünü halı ile doğal bir görünüm olsun - masif ahşap masanız sadık arkadaşınız olacak.

Gri bir servis altlığında çorba tabağı, kaşık ve çatalla ahşap bir masanın yakın çekimi
masif ahşabın doğru bakımı
GENEL BAKIM TALİMATLARI
Masif ahşaptan yapılmış bir yemek masasının bakımı çok kolaydır, düzenli olarak hafif nemli bir bezle (ıslak değil!) silmeniz yeterlidir. Özel bakım ürünleri veya agresif temizlik maddeleri kullanmayın, bunlar ahşabı tahrip eder ve bazen zehirlidir, bu da yemek masası için ideal değildir. Masif ahşap masanızın doğal olarak yaşlanmasına izin verin ve göze hoş gelmeyen lekeler alırsa, basitçe zımparalayın ve örneğin keten tohumu yağı ile yeniden yağlayın. Daha sonra yeni gibi görünecek. Vernikleme de bir seçenektir çünkü lake masaların bakımı diğerlerine göre biraz daha kolaydır.

Kategoriler
Etiketler
yuvarlak ahşap masalake masalarmasif masamasif ahşap yemek masasıyemek masası çeşitleri4 kişilik yemek masasıtoplantı masalarırestoran masalarıyuvarlak masa fiyatlarıahşap masa modellerimutfak masalarıAhşap yemek masalarıLake yemek masalarıLüks yemek masalarıAhşap masa sandanyelerEskitme yemek masalarıDoğal ahşap yemek masaları6 kişilik yemek masaları8 kişilik yemek masaları10 kişilik yemek masalarıMasif masa modelleriMasif masa fiyatlarıAhşap masa fiyatlarımeşe ahşap yemek masasımutfak masası fiyatlarıağaç masaahşap masameşe ahşap masaCeviz yemek masasıMutfak masası çeşitleri. Oval yemek masasıKare yemek masasıDikdörtgen yemek masasıdoğal ahşap yemek masasıyemek masası fiyatlarıeskitme ahşap yemek masası6 kişilik yemek masasıdoğal ahşap masayemek masasıyemek masası modellerimutfak masasımutfak yemek masasımasa sandalyeMekan Kapılarıyuvarlak ahşap yemek masasıahşap masa sandalyeahşap mutfak masasımeşe masaahşap masa resimleri8 kişilik yemek masası10 kişilik yemek masasıceviz ahşap yemek masasımasif mutfak masasıyemek masalarıKapı İmalatı Yapan FirmalarKapı Çeşit ve ModelleriAhşap KapılarAhşap Kapı ModelleriAhşap Kapı ÇeşitleriAynalı KapılarCamlı KapılarAynasız KapıOda KapısıOda Kapı çeşitleriİç Mekan KapılarOtel Oda KapılarOtel Oda Kapı ModelleriOtel Oda Kapı Çeşitleriİç Mekan Kapı Modelleriİç Mekan Kapı ÇeşitleriGiriş KapılarıBina KapılarıDış Mekan KapılarDış Bina Giriş Kapılarımutfak masa modelleriyuvarlak ahşap yemek masası modeliklasik ahşap masadoğah ahşap mutfak masasımutfak ahşap masasıdikdörtgen ahşap yemek masasımeşe yemek masasıeskitme yemek masasımutfak masası modelleriyuvarlak yemek masası çeşitleriahşap yemek masası çeşitleriyemek masası resimleriyemek masası ve sandalyesiyemek masası takımıbüyük ahşap yemek masasılüks ahşap yemek masasıucuz ahşap yemek masasıoval yemek masalarıyuvarlak masa sandalyeahşap yuvarlak masalüks yemek masasımasif masa resimlerialtı kişilik masadoğal ahşap mutfak masasıyuvarlak ahşap masa çeşitlerimasa ve sandalye çeşitleriağaç yemek masalarıkütük masarestorant masalarılüks restaurant masalarıahşap restaurant masalarıahşap yemek masa sandalyemasif yeme masasıklasik ahşap yemek masalareskitme ahşap yemek masalarlüks ahşap masaahşap yemek masasıaltı kişilik yemek masasıdört kişilik yemek masasısekiz kişilik yemek masasıon kişilik yemek masasıyemek masaları çeşitleritoplantı masaları modelleriyuvarlak yemek masasıyuvarlak toplantı masasımasif masa çeşitleriklasik ahşap yemek masaları