Your SEO optimized titlepage contents

lüks masif ahşap masa çeşitleri, mutfak masası,

 lüks masif ahşap masa çeşitleri, mutfak masası,
07 Ekim 2021

Açıklama
Temiz ve rafine, sağlam ve dayanıklı, bu masada sizi memnun edecek her şey var! İskandinav esintileri taşıyan minimalist estetiği, birçok stille kusursuz bir şekilde uyum sağlar.

Kiraz, meşe veya ceviz renkleri bulunan bu masa kesinlikle dekorunuza çok yakışacak

Bazı detaylar

masa inçten biraz daha uzun olan masif ahşabın kusursuz bir şekilde yapıştırılmasından yapılmıştır ve olağanüstü bir mukavemete (ve sertliğe) sahiptir. Size üç özelleştirme seçeneği sunulur: masanın uzunluğu, ahşap türü ve uzantı(lar)ın eklenmesi.

Bacak aralığı için verilen ölçü, bir sandalyenin oturma yerinin yaklaşık yüksekliğinde alınır.

Bacaklar arasındaki boşluk, satın almayı planladığınız sandalyelere bağlı olarak dikkate alınması gereken önemli bir bilgidir. Bazı sandalyeler 15 inç genişliğinde ve diğerleri kolçakları olduğunda 20 inç genişliğindedir.

Bu tablodaki toplam koltuk sayısı, masanın iki yanındaki koltukların yanı sıra masanın sonundaki koltukları da dikkate alır.

Masanın yüksekliği 30'' dir.
3 çeşit ahşap mevcuttur!
Ahşap türleri
Ahşap türlerimizin özellikleri hakkında daha fazla bilgi için Masif ahşap sayfasını ziyaret edin.

 

Numunelerinizi alın
örnekler
Numuneleri elinizde bulundurmak, doğru seçimi yaptığınızdan emin olmanın en iyi yoludur. Sizinkini buraya tıklayarak alın.
Hayalinizdeki yemek takımını yaratın!
Hazır bir kitin size satıldığı günler geride kaldı. Bizimle gerçekten size benzeyen bir yemek takımı yaratma fırsatına sahipsiniz.

Sizin için birkaç seçenek mevcuttur:
Sandalye ekle

Ayrıca, halihazırda bir Woodstock & Co. masa satın aldığınızda, sandalye alımında %10 indirim kazanın.

Bir tezgah ekle
Uzatma kabloları ekleyin!
Masif ahşap Brook masası - uzantılı - akçaağaç
Ailenizi ve arkadaşlarınızı ağırlamak için büyük bir masaya sahip olmak ister misiniz, ancak günlük olarak alanınızı korumak ister misiniz? Bir veya iki tamamen çıkarılabilir 18 inç uzantı ekleyin! Bunlar çok güçlüdür ve her gün güzel masa tablanızı tam uzunlukta tutmak için masa tablasının uçlarına sığar. Uzantı sisteminin resimlerini görmek için buraya tıklayın.

Teslimat
Teslim Süresi: Bu mobilya parçası için mevcut üretim teslim süresi tahmini için lütfen Teslimat Politikamıza bakın.

Hizmet: Adresimiz (J7C 2G9) çevresine 40 KM'lik bir yarıçap içinde (vergiler hariç) 1.000 ABD Doları ve üzeri (vergiler hariç) herhangi bir satın alma işleminde size "beyaz eldiven" teslimat hizmeti ÜCRETSİZ olarak sunulmaktadır. Teslimat hizmetimizin nasıl çalıştığı hakkında daha fazla bilgi için lütfen Teslimat Politikamıza bakın.

Çevresel taahhüt
Satılan her bir mobilya parçası için, dünyanın dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerine ağaç diken ağaçlandırma ortağımız One Tree Planted aracılığıyla 10 ağaç dikilecek. Çevreye olan bağlılığımızın nedeni hakkında daha fazla bilgi edinmek mi istiyorsunuz? İşte olay burada!

30 gün boyunca memnuniyet garantisi
Size en esnek iade politikasını sunmak bize en büyük zevki veriyor. Çok basit: Değiştirmek veya iade etmek için mobilyalarınızı teslim aldığınız günden itibaren 30 gününüz var. Açıkçası, belirli koşullar geçerlidir. Tüm ayrıntılar için lütfen İade Politikamıza bakın.

Önlemler ve bakım tavsiyesi
Dost tavsiyesi, mobilyalarınıza ne kadar çok dikkat ederseniz, o kadar uzun süre güzel kalacaktır. Mobilyalarınızın yüzeyinde herhangi bir lekelenme riskini önlemek için gıda maddelerine orta veya uzun süreli maruziyetten kaçınılmalıdır. Riske atmayın ve herhangi bir kalıntıyı (katı veya sıvı) fark ettiğiniz anda yıkayın.

Mobilyalarımız en az üç kat koruma ile bitirilse bile mobilyanıza dikkat etmenizi tavsiye ederiz çünkü lekeli bir üründe durum ne olursa olsun iade yapılmayacaktır.

Mobilyalarınızı günlük olarak temizlemek için lütfen sadece nemli bir bez kullanın ve leke veya bez izi oluşturmamak için fazla suyu silin. Sabun kullanmak istiyorsanız, suyla seyreltilmiş yumuşak bir bulaşık sabunu kullanmanız gerekecektir.

Herhangi bir şüpheniz varsa, bizimle iletişime geçin ve çok geç olmadan size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız :)

Kategoriler
Etiketler
yuvarlak ahşap masalake masalarmasif masamasif ahşap yemek masasıyemek masası çeşitleri4 kişilik yemek masasıtoplantı masalarırestoran masalarıyuvarlak masa fiyatlarıahşap masa modellerimutfak masalarıAhşap yemek masalarıLake yemek masalarıLüks yemek masalarıAhşap masa sandanyelerEskitme yemek masalarıDoğal ahşap yemek masaları6 kişilik yemek masaları8 kişilik yemek masaları10 kişilik yemek masalarıMasif masa modelleriMasif masa fiyatlarıAhşap masa fiyatlarımeşe ahşap yemek masasımutfak masası fiyatlarıağaç masaahşap masameşe ahşap masaCeviz yemek masasıMutfak masası çeşitleri. Oval yemek masasıKare yemek masasıDikdörtgen yemek masasıdoğal ahşap yemek masasıyemek masası fiyatlarıeskitme ahşap yemek masası6 kişilik yemek masasıdoğal ahşap masayemek masasıyemek masası modellerimutfak masasımutfak yemek masasımasa sandalyeMekan Kapılarıyuvarlak ahşap yemek masasıahşap masa sandalyeahşap mutfak masasımeşe masaahşap masa resimleri8 kişilik yemek masası10 kişilik yemek masasıceviz ahşap yemek masasımasif mutfak masasıyemek masalarıKapı İmalatı Yapan FirmalarKapı Çeşit ve ModelleriAhşap KapılarAhşap Kapı ModelleriAhşap Kapı ÇeşitleriAynalı KapılarCamlı KapılarAynasız KapıOda KapısıOda Kapı çeşitleriİç Mekan KapılarOtel Oda KapılarOtel Oda Kapı ModelleriOtel Oda Kapı Çeşitleriİç Mekan Kapı Modelleriİç Mekan Kapı ÇeşitleriGiriş KapılarıBina KapılarıDış Mekan KapılarDış Bina Giriş Kapılarımutfak masa modelleriyuvarlak ahşap yemek masası modeliklasik ahşap masadoğah ahşap mutfak masasımutfak ahşap masasıdikdörtgen ahşap yemek masasımeşe yemek masasıeskitme yemek masasımutfak masası modelleriyuvarlak yemek masası çeşitleriahşap yemek masası çeşitleriyemek masası resimleriyemek masası ve sandalyesiyemek masası takımıbüyük ahşap yemek masasılüks ahşap yemek masasıucuz ahşap yemek masasıoval yemek masalarıyuvarlak masa sandalyeahşap yuvarlak masalüks yemek masasımasif masa resimlerialtı kişilik masadoğal ahşap mutfak masasıyuvarlak ahşap masa çeşitlerimasa ve sandalye çeşitleriağaç yemek masalarıkütük masarestorant masalarılüks restaurant masalarıahşap restaurant masalarıahşap yemek masa sandalyemasif yeme masasıklasik ahşap yemek masalareskitme ahşap yemek masalarlüks ahşap masaahşap yemek masasıaltı kişilik yemek masasıdört kişilik yemek masasısekiz kişilik yemek masasıon kişilik yemek masasıyemek masaları çeşitleritoplantı masaları modelleriyuvarlak yemek masasıyuvarlak toplantı masasımasif masa çeşitleriklasik ahşap yemek masaları