Your SEO optimized titlepage contents

yuvarlak mutfak masası

yuvarlak mutfak masası
06 Ekim 2021

ÖZEL MASALARIMIZ masif AHŞAP EL YAPIMIDIR
Bizimle gerçekten zevkinize, ihtiyaçlarınıza ve bütçenize göre her şeyi, masa stilini, ahşap türlerini, boyutları ve diğer özellikleri seçebilirsiniz. Sofranız için fikirlerinizi bize emanet edin, biz de aile mirasınızı yaratmak için çalışmaya başlayalım.

STİLİ SEÇ
Kişiye özel masanız tercih ettiğiniz tarza göre tasarlanacaktır. İster çevre dostu bir geri kazanılmış ahşap yemek masası, bir canlı kenar masası, bir endüstriyel ahşap-metal masa, bir epoksi dökümlü bir nehir masası, bir modern ve çağdaş bir masa, bir uzantılı bir mutfak masası, bir yuvarlak ayaklı bir masa, bir geleneksel masif ahşap yemek masası, rustik sehpa veya hatta bir parsons tarzı masa

AHŞAPINIZI SEÇİN
Özel masa tablanız için istediğiniz ahşap türünü seçin. Çeşitli ağaç türleri ile çalışıyoruz: akçaağaç, huş ağacı, geri kazanılmış ahır ağacı, çam, dişbudak, meşe, ceviz ve balkabağının yanı sıra canlı kenar masaları ve nehir masaları için çeşitli türlerin ağaç dilimleri (nehir masası).

MASA BAZINIZI SEÇİN
Özel masanızın tabanını seçmek için birkaç olasılık mevcuttur: masif ahşap veya metal, çok standart 4 köşeli ayaklar, bu ayaklar kare, döndürülmüş, konik veya metal olabilir. Ayrıca sehpa, kaide, sehpa tarzı masa ayakları, endüstriyel tarz masa ayakları ve hatta çift ayaklar sunuyoruz.

METAL SEÇ
Metal için çeşitli kaplamalar sunuyoruz: Lake veya çok çeşitli popüler renk ve kaplamalarda toz boyalı. Metal ayakların çeşitli modellerini ve zevkinize göre benzersiz metal masa ayakları üretebiliriz. Kullandığımız çelik yerel kaynaklardan geliyor ve kendi metal imalat atölyemiz var, bu nedenle dış kaynak kullanımı yok.

BOYA SEÇ
Boya, seçebileceğiniz bir diğer önemli unsur ise 24 renk seçeneği bulunan Livos 24 ürünlerini ve ligna 17 renk ürünlerini kullanıyoruz. Kaliteli ekolojik ürünler.

AHŞAP DOKUNU SEÇİN
İster çok dokulu ham ahşabı, kusurları olan ahır ahşabı, ister mükemmel zımparalanmış ahşabı tercih edin, tercihlerinize göre ahşabınızın dokusunu seçin.

Dolap üreticilerimizden ücretsiz fiyat teklifi isteyin
Özel mutfak masası
Özel masalarımız burada Quebec'te el yapımıdır ve bir fabrikada seri üretilmez, bu nedenle gerçekten her şeyi seçebilirsiniz. Hayalinizdeki mutfak masasını ihtiyacınız olan özelliklere göre özelleştirebiliriz ve yapacağız. Fabrika olmamasının avantajı bu. Eviniz, mutfağınız ve tarzınız sizindir, bu nedenle özel masanız hayatınıza değerli bir katkı olmalıdır. Mobilyalarınızı kişiselleştirme yeteneğimiz bu güzelliğe çok şey katıyor.

Kullandığımız her ahşabı özenle seçiyor, sofranızın imalatının her aşamasına ayrı bir özen gösteriyoruz.

GELECEĞİN ÖZEL MUTFAK MASASININ TASARLANMASI İÇİN İPUÇLARI VE Püf Noktaları
Özel masanızı sipariş ederken, benzersiz kılmak için birçok kişiselleştirilmiş seçenek sunuyoruz. Evinize ve yaşam tarzınıza tam olarak uyacak bir masa seçmek için göz önünde bulundurmanız gereken birkaç şey var. İşte hangi tablonun sizin için doğru olduğuna karar vermek için bilmeniz gerekenler. Sonuçta masanızın her şekilde size ait olmasını istiyoruz. Satın alma işleminizin son derece önemli olduğunu anlıyor ve yeni masanızda ne istediğinizin detaylarına odaklanıyoruz.

ÖZEL MASA İÇİN ÖLÇÜ SEÇİN
Alanınız ne kadar büyük ve kaç kişi oturmak istiyorsunuz?
Yılın çoğu günü masanızın etrafındaki insan sayısını düşünün. Rahat olması için kişi başına 24 inç izin vermelisiniz. Ayrıca, masa ayakları arasına rahatça oturduğundan emin olmak için masayla birlikte hangi sandalyeleri kullanacağınızı da düşünmek isteyeceksiniz. Tarza bağlı olarak, masalar farklı üst derinliklere ve ayaklar arasında farklı boşluklara sahiptir. Bazı insanlar, bacaklar kenarlardan ziyade masanın altında ortalandığı için daha fazla insanın oturması için daha uygun olan stil sehpa masalarını sever. Mükemmel bir uyum sağlamak için boyutları tartışmak için bizimle iletişime geçin!

TABLO UZANTILARI
Çok fazla ev sahipliği yapıyorsanız, muhtemelen her gün daha büyük bir masaya sahip olmaya değer, ancak yalnızca özel günlerde daha büyük bir masaya ev sahipliği yapıyorsanız, genişletmeleri düşünün. uzantılar

Kategoriler
Etiketler
yuvarlak ahşap masalake masalarmasif masamasif ahşap yemek masasıyemek masası çeşitleri4 kişilik yemek masasıtoplantı masalarırestoran masalarıyuvarlak masa fiyatlarıahşap masa modellerimutfak masalarıAhşap yemek masalarıLake yemek masalarıLüks yemek masalarıAhşap masa sandanyelerEskitme yemek masalarıDoğal ahşap yemek masaları6 kişilik yemek masaları8 kişilik yemek masaları10 kişilik yemek masalarıMasif masa modelleriMasif masa fiyatlarıAhşap masa fiyatlarımeşe ahşap yemek masasımutfak masası fiyatlarıağaç masaahşap masameşe ahşap masaCeviz yemek masasıMutfak masası çeşitleri. Oval yemek masasıKare yemek masasıDikdörtgen yemek masasıdoğal ahşap yemek masasıyemek masası fiyatlarıeskitme ahşap yemek masası6 kişilik yemek masasıdoğal ahşap masayemek masasıyemek masası modellerimutfak masasımutfak yemek masasımasa sandalyeMekan Kapılarıyuvarlak ahşap yemek masasıahşap masa sandalyeahşap mutfak masasımeşe masaahşap masa resimleri8 kişilik yemek masası10 kişilik yemek masasıceviz ahşap yemek masasımasif mutfak masasıyemek masalarıKapı İmalatı Yapan FirmalarKapı Çeşit ve ModelleriAhşap KapılarAhşap Kapı ModelleriAhşap Kapı ÇeşitleriAynalı KapılarCamlı KapılarAynasız KapıOda KapısıOda Kapı çeşitleriİç Mekan KapılarOtel Oda KapılarOtel Oda Kapı ModelleriOtel Oda Kapı Çeşitleriİç Mekan Kapı Modelleriİç Mekan Kapı ÇeşitleriGiriş KapılarıBina KapılarıDış Mekan KapılarDış Bina Giriş Kapılarımutfak masa modelleriyuvarlak ahşap yemek masası modeliklasik ahşap masadoğah ahşap mutfak masasımutfak ahşap masasıdikdörtgen ahşap yemek masasımeşe yemek masasıeskitme yemek masasımutfak masası modelleriyuvarlak yemek masası çeşitleriahşap yemek masası çeşitleriyemek masası resimleriyemek masası ve sandalyesiyemek masası takımıbüyük ahşap yemek masasılüks ahşap yemek masasıucuz ahşap yemek masasıoval yemek masalarıyuvarlak masa sandalyeahşap yuvarlak masalüks yemek masasımasif masa resimlerialtı kişilik masadoğal ahşap mutfak masasıyuvarlak ahşap masa çeşitlerimasa ve sandalye çeşitleriağaç yemek masalarıkütük masarestorant masalarılüks restaurant masalarıahşap restaurant masalarıahşap yemek masa sandalyemasif yeme masasıklasik ahşap yemek masalareskitme ahşap yemek masalarlüks ahşap masaahşap yemek masasıaltı kişilik yemek masasıdört kişilik yemek masasısekiz kişilik yemek masasıon kişilik yemek masasıyemek masaları çeşitleritoplantı masaları modelleriyuvarlak yemek masasıyuvarlak toplantı masasımasif masa çeşitleriklasik ahşap yemek masaları